Aviz Legal

1. Identificarea și contactul proprietarului paginii web.

https://www.funerariaversalles.com (în continuare site-ul web) este deținut de, încă de definit, la telefonul 0775973558 / +34 678 58 7732 și la adresa de e-mail info@funerariaversalles.com.

Alte informații despre proprietar: Date de înregistrare în registrul comercial: Coduri de conduită respectate: Autorizație administrativă specială: Date de membru:

2. Domeniul de aplicare Navigarea pe site-ul proprietarului presupune asumarea condiției de utilizator și acceptarea absolută a celor menționate în prezentul aviz legal.

3. Vârsta. Înregistrarea pe site-ul nostru se adresează persoanelor cu vârsta de peste optsprezece (18) ani. Dacă este detectată înregistrarea unui minor sub 18 ani, acel cont va fi șters automat.

4. Proprietatea intelectuală sau industrială. Conținutul web, de exemplu texte, imagini, grafică sau cod sursă, este protejat de drepturi de proprietate intelectuală și industrială. Un astfel de conținut nu poate fi, de exemplu, reprodus sau transformate fără permisiunea prealabilă și explicită a Proprietarului. Utilizatorii pot accesa conținutul și pot face copii private autorizate atâta timp cât elementele reproduse nu sunt ulterior transferate către terți, sau instalate pe servere de rețea sau supuse oricărui tip de exploatare.

5. Reguli comune de utilizare a web-ului. Utilizatorul este de acord să utilizeze Web-ul în conformitate cu următoarele reguli: Nu va publica comunicări comerciale prin intermediul site-ului web. Nu va colecta conținut sau informații de la alți utilizatori. Nu va încărca viruși sau coduri rău intenționate de niciun fel. Nu va solicita informații de conectare sau va accesa un cont aparținând altui utilizator. Nu va enerva, intimida sau hărți niciun utilizator. Nu veți efectua acte ilegale, înșelătoare, rău intenționate sau discriminatorii pe site, în conformitate cu aceste condiții și cu sistemul juridic spaniol. Nu veți face nimic care ar putea compromite securitatea contului dvs., mai ales în ceea ce privește parola. De fapt, va comunica orice incident legat de parola, contul dvs., încălcarea confidențialității datelor dvs., pericolul sau amenințarea detectată în securitatea datelor dumneavoastră.

Proprietarul poate șterge orice conținut sau poate suspenda serviciul dacă, conform propriilor sale criterii, încalcă oricare dintre regulile și obligațiile descrise în prezentul aviz legal. Pentru orice întrebare sau clarificare cu privire la aceste reglementări comunitare în special sau la aceste condiții în special, ne puteți contacta prin e-mail.

6. Legături și limitarea răspunderii. Stabilirea unui hyperlink nu implică în niciun caz existența unor relații între Proprietar și proprietarul site-ului web pe care este stabilit, nici acceptarea și aprobarea de către Proprietar a conținutului sau serviciilor sale. Cei care intenționează să stabilească un hyperlink trebuie să solicite în prealabil autorizarea în scris de la Proprietar. În orice caz, Hyperlinkul va permite accesul doar la pagina de pornire a site-ului nostru web și trebuie, de asemenea, să se abțină de la a face declarații sau indicații false, inexacte sau incorecte despre Proprietar sau să includă conținut ilegal, contrar bunelor obiceiuri și ordinii publice. Proprietarul nu este responsabil pentru utilizarea pe care fiecare utilizator o acordă materialelor puse la dispoziție pe acest site web sau pentru acțiunile desfășurate pe baza acestora. Conținutul Web este de natură generală și este doar informativ. Proprietarul nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau funcționarea site-urilor web terțe pe care utilizatorul Magazinului le poate accesa prin orice tip de link. Titularul își declină orice responsabilitate, în măsura în care sistemul legal permite, pentru daunele derivate din prezența virușilor, din acțiunile unor terți care încalcă drepturile de proprietate, onoarea, intimitatea sau publicitatea ilicită. da Unii utilizatori sau terți consideră că pe Web se comite un fel ilicit de orice fel, trebuie să trimită o comunicare proprietarului la adresa de e-mail care apare în datele noastre de identificare. Trebuie identificat corespunzător, specificând faptele pe care le denunță.

7. Confidențialitate. Dacă datele personale sunt colectate pe Web, Proprietarul va fi responsabil pentru acestea și le va trata cu confidențialitate și securitate absolută. Puteți găsi mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate și cookie-uri pe pagina de informații specifice cu privire la această chestiune.

8. Legislația aplicabilă, soluționarea problemelor controversate și forul competent Utilizarea Web-ului va fi guvernată de legislația spaniolă. Orice controversă care apare sau este legată de utilizarea webului, va fi supusă jurisdicției neexclusive a instanțelor și tribunalelor din municipiul în care se află sediul titularului, cu excepția cazului în care reglementările în vigoare sau codul de conduită stabilesc forum diferit.

Meniu