Repatriere si transport

repatriere decedați spania - românia

Oferim transport funerar specializat terestru și aerian din Spania si Portugalia către România, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina și alte state europene sau pentru orice altă destinație dorită de familie, în cel mai scurt timp posibil și la cel mai avantajos preț de pe piață.

Ne ocupăm de întregul proces de repatriere și oferim următoarele soluții pentru nevoile dumneavoastră:

  • Repatriere si transport decedați Spania si Portugalia către România, Moldova, Bulgaria, Ucraina și alte state europene pe cale aeriană si terestra la nivel național și internațional.
  • Tramite cu companii aeriene internaționale și gestiuni logistice locale, provinciale, naționale și internaționale.
  • Gestiuni de transport pana la punctul de destinație și preluarea corpului în țara de destinație.

Căutăm întotdeauna soluțiile de cost și timp care se potrivesc cel mai bine situației bugetare familiare în funcție de serviciul de care aveți nevoie.

Oferim serviciile noastre cu etică profesională și considerare umană: nu suntem comercianți, suntem specialiști în atenție și servicii funerare în Spania, Portugalia, România și alte state europene.

Avem parteneriate solide cu diferite case funerare din Spania care sunt alături de dumneavoastră în momentele grele. Lucrăm alături de consulatele si parohiile din Spania pentru a face procesul mai ușor familiilor pe care le deservim cu serviciile noastre de repatrieri și transport funerar internațional.

Transport funerar internațional Spania si Portugalia – România, Moldova, Bulgaria, Ucraina și alte state europene

Funeraria Versalles oferă transport de cea mai înaltă calitate indiferent de destinația dorită de client, în cel mai scurt timp posibil cu un personal specializat și profesional în domeniul funerar.

Reprezentăm o firmă specializată în domeniul repatrierilor care includ și serviciile de transport funerar internațional.

Transportul se realizează in mașini mortuare specializate si echipate pentru acest tip de servicii conform legislației în vigoare. Prețul estimat este unul dintre cel mai avantajoase de pe piața.

Daca repatrierea se va face pe cale aeriana firma noastră se ocupa de toate gestiunile corespunzătoare, sa întocmească toate formalitățile si sa obțină toate aprobările necesare pentru repatriere.

Preluarea decedatului in aeroportul de destinație se face tot de către o firma funerara autorizata iar transportul pana la localitatea de destinație / domiciliu se efectuează pe cale rutiera.

Meniu